"Elk gerecht is als een acte van een voorstelling"

Japanse kookkunst

Bij eten gebruik je alle zintuigen: dit is vooral het geval bij Teppanyaki. Letterlijk betekent Teppanyaki 'grillen op de bakplaat’, wat in Japan van oorsprong de oudste manier is om eten te bereiden. In Tanuki is deze vorm van koken tot een ware kunst verheven.


Japanse precesie

Kenmerkend voor Teppanyaki is de vaardigheid waarmee de Teppanyaki-chefs het eten bereiden. Kennis, ervaring en fantasie spelen hierbij een grote rol. In Tanuki werken dan ook alleen koks die een goede basisopleiding hebben genoten en jaren lang in dit vak zitten.


Culinaire belevenis

Dineren bij Tanuki is een belevenis in vele opzichten. Niet alleen omdat u kunt genieten van een uitgebreide menukaart met Japanse specialiteiten, maar vooral doordat de Chefs voor uw ogen de heerlijkste gerechten bereidt van pure en verse ingrediënten.Verschillende vis- en vleessoorten, waaronder het zeer exclusieve Wagyu Beef worden à la minute en met Japanse precisie bereid. Een beleving die wordt versterkt door de harmonie tussen sake of wijn en spijs.


Unieke sfeer

Wat Tanuki zo uniek maakt is de sfeer die wordt verkregen door de combinatie van de speciale bereidingswijze aan de bakplaat en het typisch Japanse interieur. De inrichting is verzorgd dat gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan in een bijzondere Japanse ambiance. Het gebruik van natuurlijke basiselementen zoals hout, steen, water en vuur dragen hiertoe bij.


Voor elk gelegenheid

Dineren bij Tanuki staat garant voor een culinaire en vooral feestelijke avond, of u nu met twee personen of met een groep bent. Er is een bakeiland met twee teppanyaki-bakplaten, waaraan u met een gezelschap tot maximaal 20 personen kunt plaatsnemen.

In de Teppanyaki Lounge, vlakbij de teppanyaki bakplaten, kunt plaatsnemen aan een tafel voor wat meer privacy, maar tegelijkertijd toch noch de kookkunsten van de chef's te bewonderen.

Samen in diezelfde ruimte (teppanyaki + tafels) kan er een gezelschap van max. 40 personen plaatsnemen.Reserveer nu hier online of liever telefonisch T. 0412 - 691037